Apertae Musarum ianuae







Apertae Musarum ianuae



Това не е професионален блог или блог правен от професионалист. Това са моите импровизации според личния ми вкус и вкусовете, които предпочита моето семейство. Всичко е направено с любов и ентусиазъм.

събота, 4 декември 2010 г.

Апетитка от патладжан


Продукти:
- 1-2 патладжана
- 1 майонеза (стандартна, готварска)
- 2 скилидки чесън
- сол, чер пипер,
оцет

Приготвяне:
Патладжана се изпича във фурната или в чушкопек. Оставя се да изстине и се обелва. Нарязва  на кубчета и се овкусява с малко, сол, чер пипер и оцет. Добавя се чесъна и майонезата и всичко се пасира.
Добра компания на гроздовата ракия е :)
Приятен апетит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар