Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бахур от Пловдивско

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 2.9
(базиран на 9 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Месото, белия и черния дроб, сланината и сърцето се накълцват на ситно и се размесват със солта, ориза, чубрицата, бахара и черния пипер, като се прибавя и малко вода
  • 2 Със сместа се напълват почистени и добре измити дебели свински черва
  • 3 Готовите бахури се варят на тих огън в леко подсолена вода
  • 4 Отцеждат се и се прибират на студено място.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Картофки, ама по-така ;)
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...