Миш-маш за зимата - II вид
Рейтинг: 9
Сложност: Много лесна
Любима на 32 готвача Любима
Разпечатай
виж снимката
Снимката е добавена от tsveti05
Снимка 321
Необходими продукти
  • • лук
  • • зелени и червени чушки
  • • малко домати
  • • сол
  • • черен пипер на зърна
  • • магданоз
Начин на приготвяне
Лука нарязваме на полумесеци и задушаваме в олиото (в по-голяма тава). Като поомекне прибавяме нарязаните чушки и малко вода и разбъркваме. Когато и те омекнат, добавяме доматите, настъргани на ренде, сол, черния пипер и накрая скълцания магданоз. Изстиналата смес насипваме в буркани и стерилизираме 10 минути.

Рецептата е добавена от tsveti05 на 19 Август 2009 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 3
tsveti05
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
tillia понеже аз пека чушките и ги беля (така е по-вкусно) не слагам вода, а ги задушавам за 5 мин. с доматения сос26 Авг 2009
# 2
tillia
магьосник в кухнята
Цвети, ври ли с доматите и колко време, или само да кипнат всички продукти?26 Авг 2009
# 1
krisi
магьосник в кухнята
Това ми харесва ще го пробвам другата седмица.20 Авг 2009
снимки от
tsveti05
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
Снимка 1Снимка 2Снимка 3 19 Авг 2009

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.