Домашно сладко от вишни
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2017 Сибел, количеството захар е в зависимост от видовете плодове, които ще се консервират. Както е посочено и в описанието на самия фикс (под рецептата), 500 г захар се използват за „плодове с повече естествена захар“ или „ако желаем, крайният продукт (сладко или конфитюр) да е с по-малко захар“. Ние ползвахме 1 кг захар, но ти може сама да прецениш, колко захар да сложиш, в зависимост от това, колко сладък е пъпешът, който ще използваш и колко сладко искаш да стане готовото сладко.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.09.2017 Здравейте! Захарта не трябва ли да е 500гр. с този фикс ?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.08.2017 Много ароматно!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...